Logo

Knížky pro všechny kluky a holky

Kouzelná kniha babičky Jůlinky

Kouzelná kniha babičky Jůlinky

Čtení s porozuměním textu

Kotová Marcela, Kofroňová Kateřina

Chtěli byste prožít pohádková dobrodružství na vlastní kůži stejně jako Terezka? Stačí otevřít kouzelnou knihu babičky Jůlinky a zaposlouchat se do vyprávění. Více >

Tištěná kniha 129 Kč 259 Kč - 50 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize RecenzePředstavu­jeme O autorovi Další informace

O knize

Také jste někdy zatoužili prožít dobrodružství z pohádek na dobrou noc?

Terezce se toto přání splnilo. Když přijela k babičce a dědečkovi na letní prázdniny, našla na půdě starou knihu pohádek. Babička jí z ní každý večer předčítala, až Terezka usnula a vklouzla přímo do kouzelné knihy.

Seznámila se tam se skřítkem Lodunkou a prožila spolu s ním a se svým kamarádem Kubíkem spoustu dobrodružství. Jednoho dne ale kouzelná kniha zmizela. Podaří se Terezce získat ztracenou knihu zpět?

Náhled knihy

Recenze

Kouzelná knížka babičky Jůlinky přináší příběh o holčičce Terezce, která se každou noc setkává s pohádkovým skřítkem a zažívá s ním nejedno dobrodružství. Více informací


Autorka napsala příběh o Terezce, který je prostý, obyčejný, ale přitom magický a pro děti bude mít kouzelnou moc. Více informací


Knihu doporučuji! Je to kouzelná kniha pro začínající čtenářky s porozuměním textu.  Více informací


Hledáte pro své děti příjemné čtení, které je naladí na ty nejbáječnější prázdniny plné dobrodružství? Více informací


Nesmím zapomenout zmínit, že Kouzelná kniha babičky Jůlinky je paperback, formát A4 a má opravdu velký font písma, vhodný pro malé čtenáře, spoustu obrázků, úkolů a zajímavý příběh o Terezce a jejích kamarádech. Takže pokud chcete některému prvňáčkovi udělat radost, určitě se po této knížce podívejte.
Celá recenze na Daramegan.cz

Tato kniha mě zaujala a rozhodně stojí za přečtení. Není to jen obyčejná pohádková kniha. Po přečtení každého příběhu na konci naleznete vždy otázky, které ověří, zda jste pozorně četli, dále také prostor pro nakreslení různých úkolů. Díky tomu je tato kniha opravdu výjimečná. Ilustrátorka Kateřina Kofroňová si dala s obrázky opravdu záležet, aby se líbily dětem, ale i dospělým. Jsou milé a určitě vykouzlí každému z vás.
Celá recenze na Kritiky.cz


Představu­jeme

Také jste někdy zatoužili prožít dobrodružství z pohádek na dobrou noc? Více informací

O autorovi

Kotová Marcela

Paní Marcela Kotová se narodila v roce 1976 v Sokolově. Vyrůstala se dvěma mladšími sestrami. Od dětství žije v Chodově na Karlovarsku, kde u jejich panelového domu organizovala soutěže a různé hry pro mladší děti a své sestry. Od mala tíhla k dětem, což ji přivedlo na pedagogickou školu, kterou úspěšně ukončila v roce 1994….

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 207×288, 128 stran
Datum vydání: 25. 5. 2020
ISBN: 978-80-271-2209-7

Novinky