Logo

Knížky pro všechny kluky a holky

Domácí zvířátka

Domácí zvířátka

Čtení s babičkou

Kotová Marcela, Kubáčová Veronika

Malá Rozárka si s babičkou ráda vypráví a čte o domácích zvířátkách. Poznává jejich život, řeší úkoly a také zkouší číst podle obrázků, protože písmenka ještě nezná. Více >

Tištěná kniha 109 Kč 219 Kč - 50 %
E-kniha 158 Kč 186 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize RecenzePředstavu­jeme O autorovi Další informace

O knize

Rozárka je malé, zvídavé děvčátko. Ráda si s babičkou vypráví nad knihou plnou obrázků a příběhů o životě domácích zvířátek. Dozvídá se, co mají zvířátka ráda, kde bydlí, jaké vydávají zvuky a čím jsou nám užitečná, nebo naopak jak mohou být nebezpečná. V knize také pomáhá zvířátkům s úkoly. Po krátké pohádce, kterou jí babička předčítá, zkouší Rozárka sama číst pomocí obrázků.

Zkus to také! Určitě ti to půjde stejně dobře jako Rozárce.

Náhled knihy

Recenze

Kniha se zaměřuje na oblíbené téma domácích zvířátek, které jsou pro naší oblast typické. Autorka ho ale zpracovává netradičně a novodobě. Více informací


Věřím, že jak nás baví, tak i vaše děti bude kniha Domácí zvířátka bavit. Více informací


Naše dětská knihovnička se minulý týden rozrostla o novou krásnou knížku z nakladatelství Bambook. Více informací


Tuto knížku bych doporučila klidně od chvíle, kdy vaše děti začnou mluvit, nebo vydávat zvuky zvířátek, protože podle obrázků se zabaví a k básničkám dorostou. U nás doma to taky ještě na žádné recitování není (4 roky) a přesto je to jedna z nejoblíbenějších knih v této chvíli.
Celá recenze na Daramegan.cz

Kniha se zaměřuje na oblíbené téma domácích zvířátek, které jsou pro naší oblast typické. Autorka ho ale zpracovává netradičně a novodobě. Oceňuji, že kromě kratičkého příběhu jsou vypsány i zajímavosti o každém zvířátku. A na děti čekají také zábavné úkoly, které jsou celkem jednoduché, takže i tříletá je až na výjimky zvládla.
Celá recenze na Maminkoutek.cz


Představu­jeme

Zkus to také! Určitě ti to půjde stejně dobře jako Rozárce. Více informací

O autorovi

Kotová Marcela

Paní Marcela Kotová se narodila v roce 1976 v Sokolově. Vyrůstala se dvěma mladšími sestrami. Od dětství žije v Chodově na Karlovarsku, kde u jejich panelového domu organizovala soutěže a různé hry pro mladší děti a své sestry. Od mala tíhla k dětem, což ji přivedlo na pedagogickou školu, kterou úspěšně ukončila v roce 1994….

Kubáčová Veronika

Paní Veronika Kubáčová je výtvarnice, která spolupracuje s nakladatelstvím Grada Publishing a.s. od roku 2003 jako ilustrátorka. Používá techniky akvarel, akvarelové pastelky, pastelky, kresbu tuší a tužkou a další kombinované techniky. Maluje převážně miniatury, pracuje s netradičními materiály jako je kámen nebo dřevo.

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 165×215, 72 stran
Datum vydání: 27. 8. 2020
ISBN: 978-80-271-1379-8

E-kniha

Velikost: 22.99 MB

Novinky