Logo

Knížky pro všechny kluky a holky

Za zvířátky na farmu

Za zvířátky na farmu

Kotová Marcela, Sušina Michal

Vypravte se za zvířátky na farmu Kozodoj! Veselá kniha o zvířátkách potěší všechny malé zvířátkomily. Více >

E-kniha 144 Kč 169 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize RecenzePředstavu­jeme O autorovi Další informace

O knize

Které dítě by nemělo rádo zvířátka! Vypravte se s malými zvířátkomily na farmu Kozodoj a poznejte spolu s farmáři místní zvířecí obyvatele – od malých kuřátek přes husy, prasátka a lamy až po velké koně a kravičky.

Veselá pohádková kniha plná milých ilustrací provede děti domovem zvířátek a ukáže jim, jak život na farmě vypadá. Každá kapitola je navíc doplněna o otázky procvičující porozumění textu, básničky, písničky nebo hry. Tak hurá za první pohádkou!

Náhled knihy

Recenze

Knížka Za zvířátky na farmu obsahuje krátké příběhy, básničky a písničky včetně notového zápisu. Více informací


Kniha Za zvířátky na farmu je naprosto netradiční a krásná kniha o životě na farmě. Doporučila bych jí všem milovníkům zvířat, začínajícím čtenářům, předškolákům a učitelkám mateřských škol. Najdou v ní totiž mnoho zajímavostí a informací, které se budou hodit. Moc mě zaujalo propojení krátkého příběhu s kontrolními otázkami, bohatě ilustrovaná kniha i velké množství... Více informací


Za zvířátky na farmu je krásně zpracovaná dětská knížka, je poučná a zábavná. Děti si ji díky spoustě zvířecím obyvatelům farmy určitě oblíbí a budou z ní chtít neustále číst. Na konci každé kapitoly najdeme také tematické otázky pro děti, jestli pozorně poslouchaly či četly. Kniha je útlá, ale o to obsahuje více zábavy, rozhodně ji doporučuji všem rodičům a jejich dětem školkou, ale i školou povinným.
Celá recenze na Knihynacestach.blogspot.com

Kniha Za zvířátky na farmu je naprosto netradiční a krásná kniha o životě na farmě. Doporučila bych jí všem milovníkům zvířat, začínajícím čtenářům, předškolákům a učitelkám mateřských škol. Najdou v ní totiž mnoho zajímavostí a informací, které se budou hodit. Moc mě zaujalo propojení krátkého příběhu s kontrolními otázkami, bohatě ilustrovaná kniha i velké množství vědomostí, které dospělí a dětští čtenáři mohou díky této novinky získat.
Celá recenze na Tvojechvilka.cz

Kniha v sobě kombinuje různé způsoby čtení a zábavy, což se mi moc líbí. Příběhy jsou krátké a jednoduché, básničky mají chytlavé rýmy a ani písničky nejsou nijak složité. Kniha je díky tomu vhodná už od 3 let.
V knize najdete také různé bonusy jako například hru na zvířata, kterou si můžete zahrát i doma. U nás ale zaujal už samotný příběh, protože je zde krásně popsáno, co vlastně péče o zvířátka na farmě obnáší a jaké nástrahy nebo vtipné situace na farmáře často čekají.
Celá recenze na Maminkoutek.cz


Představu­jeme

Vypravte se za zvířátky na farmu Kozodoj! Veselá kniha o zvířátkách potěší všechny malé zvířátkomily. Více informací

O autorovi

Kotová Marcela

Paní Marcela Kotová se narodila v roce 1976 v Sokolově. Vyrůstala se dvěma mladšími sestrami. Od dětství žije v Chodově na Karlovarsku, kde u jejich panelového domu organizovala soutěže a různé hry pro mladší děti a své sestry. Od mala tíhla k dětem, což ji přivedlo na pedagogickou školu, kterou úspěšně ukončila v roce 1994….

Další informace

E-kniha

Velikost: 12.15 MB | 13.01 MB | 9.58 MB

Novinky