Logo

Knížky pro všechny kluky a holky

Pohádkové únikovky

Pohádkové únikovky

Kotová Marcela, Kotová Tereza, Lachoutová Irena

Pohádky nejsou jen k vyprávění, můžete je zažít na vlastní kůži. Připravili jsme pro vás čtyři napínavé pohádkové hry, které si určitě zamilujete. Vyjděte vstříc velkému dobrodružství, zapojte mozkové závity a vyluštěte všechny hádanky a úkoly kouzelného světa. Více >

Tištěná kniha 195 Kč 229 Kč - 15 %
E-kniha 166 Kč 195 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize RecenzePředstavu­jeme O autorovi Další informace

O knize

Pohádky nejsou jen k vyprávění, můžete je zažít na vlastní kůži. Připravili jsme pro vás čtyři napínavé pohádkové hry, které si určitě zamilujete.

Vyjděte vstříc velkému dobrodružství, zapojte mozkové závity a vyluštěte všechny hádanky a úkoly kouzelného světa. A nebudou to úkoly lecjaké. Čekají vás i nejrůznější překvapení a nástrahy.

Kouzlit se bude na zemi i pod vodou, kde se potkáte s drakem Drapákem, zlým čarodějem Zlobuchem, vodníkem Brekelínem i zakletou princeznou.

Náhled knihy

Představu­jeme

Máte rádi dobrodružství? Pohádky nejsou jen k vyprávění, můžete je zažít na vlastní kůži. Více informací

O autorovi

Kotová Marcela

Paní Marcela Kotová se narodila v roce 1976 v Sokolově. Vyrůstala se dvěma mladšími sestrami. Od dětství žije v Chodově na Karlovarsku, kde u jejich panelového domu organizovala soutěže a různé hry pro mladší děti a své sestry. Od mala tíhla k dětem, což ji přivedlo na pedagogickou školu, kterou úspěšně ukončila v roce 1994….

Lachoutová Irena

Irena Lachoutová je spisovatelka a ilustrátorka. Narodila se v Praze, dětství prožila v Jílovém u Prahy a nyní žije s manželem a dvěma dětmi v Třebotově. Své první ilustrace nakreslila už jako žákyně základní školy do jedné učebnice českého jazyka. A protože výtvarka a slohové práce byly tím jediným, co ji ve škole bavilo, stalo…

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 207×288, 88 stran
Datum vydání: 4. 10. 2021
ISBN: 978-80-271-1271-5

E-kniha

Velikost: 42.27 MB

Novinky