Logo

Knížky pro všechny kluky a holky

Liška Šiška ve školce

Liška Šiška ve školce

Gecková Iva, Buchalová Bára

Napadlo vás někdy, co asi ve školce dělají hračky, když děti odejdou domů? Přečtěte si to v milé pohádce o lišce Šišce! Více >

Tištěná kniha 191 Kč 239 Kč - 20 %
E-kniha 238 Kč 297 Kč - 20 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize RecenzePředstavu­jeme O autorovi Další informace

O knize

Znáte malou Adélku, která tak ráda chodí do školky a pomáhá paní učitelce uklízet hračky? Adélka má svou oblíbenou plyšovou hračku lišku Šišku a tu si občas bere do školky s sebou. Jednoho dne ji ale ve školce zapomene. 

Co bude s liškou Šiškou? Jak se ve školce zabaví, bude mít co jíst a nebude jí tam smutno? A co vůbec dělají hračky ve školce, když jsou kluci a holky doma? Všechno se dozvíte, když si přečtete milou pohádku o tom, co se děje ve školce, když děti odejdou.

Náhled knihy

Recenze

Za mě a mého syna dávám jednoznačně palec nahoru. Více informací


Osobně si myslím, že je to jedna z nejhezčích dětských knih, co jsem kdy viděla. Více informací


Pohádková knížka Liška Šiška ve školce mě zaujala na první pohled. Více informací


Přemýšleli jsme někdy nad tím, když všechny děti i paní učitelky odejdou domů, co asi dělají hračky? Více informací


Liška Šiška ve školce aneb co dělají hračky, když děti odejdou. Více informací


Pokud máte doma malé děti, nebo už i ty trochu větší, které třeba nechtějí chodit do školky, nebo naopak chtějí, ale rády by si poslechly pohádku o tom, jak jednou jedna holčička zapomněla svou hračku ve školce, tak se po této knize podívejte.
Je ideální pro předčítání před spaním, ale i trochu zdatnější malí čtenáři se díky většímu fontu písma s textem bravurně poperou. Za mě a mého syna dávám jednoznačně palec nahoru.
Celá recenze na Daramegan.cz

Celkově musím říct, že kniha splňuje snad vše, co od knížek pro děti očekávám - je nádherně barevná, tenká a jazykově upravena i pro menší děti (nechybí různé zdrobněliny apod.), takže se vůbec nedivím, že Beky tak zaujala.
Celá recenze na Maminkoutek.cz

Začátek chození do školky bývá u mnoha dětí i rodičů spojen s obavami, děti čeká něco nového, neznámého, často mohou ze začátku plakat, nechtějí opustit maminku, nejsou zvyklé na cizí osoby a větší kolektiv dětí. Rodiče pak hledají různé rady, jak dětem příchod do školky co nejvíce usnadnit. V tomto ohledu myslím, mohou velmi pomoci dětské knihy přibližující dětem život ve školce jednoduchým a pro ně srozumitelným stylem.
Celá recenze na Brnenskamama.cz


Představu­jeme

Znáte malou Adélku, která tak ráda chodí do školky a pomáhá paní učitelce uklízet hračky? Adélka má svou oblíbenou plyšovou hračku lišku Šišku a tu si občas bere do školky s sebou. Jednoho dne ji ale ve školce zapomene. Více informací

O autorovi

Gecková Iva

Iva Gecková pochází z jihočeského Písku, kde vystudovala obchodní akademii. Po studiu dlouhou dobu pracovala ve státní správě a při třetí mateřské dovolené se konečně začala naplno věnovat svému koníčku – psaní. Pro Český rozhlas napsala několik pohádek, jejichž knižní vydání se chystá. Se svojí velkou rodinou žije v Lysé nad Labem. https://ivageckova.cz/

Buchalová Bára

Hravost, barevnost, smysl pro humor, originální nápady, krásné knižní obálky a také vlídnost a pozitivní pohled na svět, tak to je celá Bára. Máme na mysli ilustrátorku Báru Buchalovou. Bára Buchalová se věnuje především ilustrování knížek pro děti, svými obrázky doprovodila více než třicet knižních titulů. Dětem patří většina jejího tvůrčího času. Mnoho let spolupracovala…

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 165×215, 64 stran
Datum vydání: 22. 4. 2020
ISBN: 978-80-271-2079-6

E-kniha

Velikost: 33.09 MB

Novinky