Logo

Knížky pro všechny kluky a holky

Pekelné příběhy čertí babičky

Pekelné příběhy čertí babičky

Gecková Iva, Trsťan Drahomír

Pokračování oblíbené pohádky o energické čertí babičce. Přečtěte si, komu peklo zatopí tentokrát! Více >

Tištěná kniha 203 Kč 239 Kč - 15 %
E-kniha 173 Kč 203 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize RecenzePředstavu­jeme O autorovi Další informace

O knize

Čertí babička je pro každé peklo hotový poklad – má síly a elánu za sto čertů a se vším si ví rady. Chcete se dozvědět, co udělala, když odhalila krádež ve spíži, jak vyráběla netopýří sádlo nebo kde si v pekle obstarala borůvky do koláče? Pusťte se do čtení a dozvíte se odpovědi na všechny své zapeklité otázky.

Náhled knihy

Recenze

Babičky jsou poklad, a to platí i pro čertí babičku. Více informací


„Dutohlave, já se asi pekelně rozzlobím. Tak se mi zdá, že si nečistíš uši, protože vůbec nerozumíš tomu, co ti říkám.“ Pak si ale pro sebe zamumlá: „Chm, jestli ono je to vůbec těma špinavýma ušima. To jeho jméno… Dutohlav,“ přemýšlí babička. Stoupne si k čertovi a zaťuká mu na hlavu. „Ťuk, ťuk,“ ozve se... Více informací


Pekelné příběhy čertí babičky není nijak obsáhlá kniha, takže se rodičům bude dobře při předčítání držet a kapitoly jsou tak akorát krátké. Je zde i mé oblíbené větší řádkování, takže začínající dětští čtenáři nebudou mít problém se vyprávěním pročíst sami.
A také chci něco napsat k ilustracím. Nejsou sice na každé stránce, ale na většině rozhodně ano. Jsou větší, jsou barevné a jsou zábavné. Například ilustrace babičky, které se kouří z uší, u nás doma vede do této chvíle, malý si stále ukazuje na uši, dělá divné zvuky, a já jako správná máma vím, že je čas na čertí babičku.
Celá recenze na Daramegan.cz


Představu­jeme

Čertí babička je pro každé peklo hotový poklad – má síly a elánu za sto čertů a se vším si ví rady. Více informací

O autorovi

Gecková Iva

Iva Gecková pochází z jihočeského Písku, kde vystudovala obchodní akademii. Po studiu dlouhou dobu pracovala ve státní správě a při třetí mateřské dovolené se konečně začala naplno věnovat svému koníčku – psaní. Pro Český rozhlas napsala několik pohádek, jejichž knižní vydání se chystá. Se svojí velkou rodinou žije v Lysé nad Labem. https://ivageckova.cz/

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 165×215, 72 stran
Datum vydání: 30. 4. 2020
ISBN: 978-80-271-1013-1

E-kniha

Velikost: 12.01 MB

Novinky