Logo

Knížky pro všechny kluky a holky

Patálie dráčka Gustíka

Patálie dráčka Gustíka

s kuchařskými recepty

Hoňková Iva, Lachoutová Irena

Začtěte se do pohádkového příběhu o dráčku Gustíkovi a jeho kamarádech čarodějnici Berenice a kocouru Vrnivousovi a vyzkoušejte spolu s nimi uvařit spoustu vynikajících jídel podle receptů! Více >

E-kniha 162 Kč 203 Kč - 20 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize RecenzePředstavu­jeme O autorovi Další informace

O knize

Malý dráček Gustík bydlí v jeskyni u Dračí skály, stará se o svou zahrádku a pěstuje prapodivné houby, kouzelné bylinky a koření. Jeho největším snem je ale naučit se vařit.

Přečtěte si, jak se s pomocí svých kamarádů čarodějnice Bereniky a kocoura Vrnivouse naučil vařit spoustu vynikajících jídel, o kterých nikdy dřív neslyšel.

Podaří se mu uspokojit mlsný jazýček zlého skřítka a získat díky vaření také lásku svého života?
Začtěte se do pohádkového příběhu a vyzkoušejte s Gustíkem vaření podle receptů!

Náhled knihy

Recenze

Výborná pohádka pro děti, kterou rozhodně doporučuji! Více informací


Pohádky pro malé kuchtíky. Více informací


Jde o poměrně obsáhlou publikaci, ale malí čtenáři se nemusí bát, protože to dělá nejen písmo, které je většího fontu, ale také ilustrace, kterých je poměrně dost a hlavně, jsou barevné, veselé a skvěle doplňují děj.
Pokud máte doma malého pomocníka, který rád úřaduje v kuchyni, jako můj syn, který rád míchá, a hlavně olizuje těsto (třeba na bábovku), tak knížka Patálie dráčka Gustíka bude skvělým dárkem právě pro něj.
Celá recenze na Daramegan.cz

Autorka Iva Hoňková je sběratelkou tradičních pradávných receptů a pohádkovou knihu o milém dráčkovi o ně doplnila. Gustík totiž ze všeho nejvíc touží naučit se vařit. Podaří se mu to? Pomůžou mu jeho přátelé čarodějnice Berenika a kocour Vrnivous? Prochází láska opravdu žaludkem a získá Gustík srdce dračice Jarmilky?
Celá recenze na Brnenskamama.cz


Představu­jeme

Začtěte se do pohádkového příběhu a vyzkoušejte s Gustíkem vaření podle receptů! Více informací

O autorovi

Hoňková Iva

Iva Hoňková je malířka, spisovatelka, ilustrátorka. Narodila se ve Studénce, kde žije a kreativně tvoří. Od malička ráda kreslí. Miluje techniku všeho druhu, zajímá se o historii a ráda cestuje. Oblíbila si akvarelovou techniku malby, kterou nejčastěji používá pro své obrazy i ilustrace. Od roku 2005 aktivně píše knihy pro děti. V posledních letech jsou…

Lachoutová Irena

Irena Lachoutová je spisovatelka a ilustrátorka. Narodila se v Praze, dětství prožila v Jílovém u Prahy a nyní žije s manželem a dvěma dětmi v Třebotově. Své první ilustrace nakreslila už jako žákyně základní školy do jedné učebnice českého jazyka. A protože výtvarka a slohové práce byly tím jediným, co ji ve škole bavilo, stalo…

Další informace

E-kniha

Velikost: 19.90 MB

Novinky