Logo

Knížky pro všechny kluky a holky

Plnou parou do pohádky

Plnou parou do pohádky

Hoňková Iva

Zaposlouchejte se do pohádkového vyprávění lokomotivy Třistadesítky. Dozvíte se, jak to chodí ve výtopně i na železniční trati, a zjistíte, jaká dobrodružství mohou mašinky na jejich cestách potkat. Více >

Tištěná kniha 220 Kč 259 Kč - 15 %
E-kniha 187 Kč 220 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze O autorovi Další informace

O knize

Není to tak dávno, co krajinou uháněly parní mašinky, pískaly na své píšťaly a doprovázela je oblaka hustého dýmu. Lokomotiva Třistadesítka vypráví společně s ostatními mašinkami pohádkové příběhy o setkání s vílou, vodníkem a dalšími nadpozemskými bytostmi. Nechybí ani povídání o starostech i radostech ve výtopně a na železniční trati.

Součástí knížky jsou vystřihovánky papírového modelu nádraží s železniční stanicí, parní lokomotivou a vagóny, které si děti můžou okopírovat na tvrdší papír a sestavit dle návodu v knížce.

Náhled knihy

Recenze

Příběhy zaujmou malé i velké čtenáře, kteří mají rádi mašinky i hezké příběhy. Více informací


Pokud máte doma malého mašinfíru, nebo jen malého čtenáře, který hledá a chce číst zajímavé příhody, kde je trochu tajemna, ale nejen toho, určitě se podívejte po knize s příběhy Třistadesítky – Plnou parou do pohádky. Více informací


Plnou parou do pohádky aneb mašinka vypráví dětem Více informací


Pokud máte doma malého mašinfíru, nebo jen malého čtenáře, který hledá a chce číst zajímavé příhody, kde je trochu tajemna, ale nejen toho, určitě se podívejte po knize s příběhy Třistadesítky – Plnou parou do pohádky.
Písmo je většího fontu, a navíc je text skvěle rozdělován na kratší odstavce, takže i těm mladším čtenářům se jistě bude toto vyprávění dobře číst.
Celá recenze na Daramegan.cz

Zaposlouchejte se společně do příběhů o vílách, meluzíně, vodníkovi, bílé paní…a seznamte se také s trampotami a radostmi, jež život na trati provází.
Celá recenze na Brnenskamama.cz

O autorovi

Hoňková Iva

Iva Hoňková je malířka, spisovatelka, ilustrátorka. Narodila se ve Studénce, kde žije a kreativně tvoří. Od malička ráda kreslí. Miluje techniku všeho druhu, zajímá se o historii a ráda cestuje. Oblíbila si akvarelovou techniku malby, kterou nejčastěji používá pro své obrazy i ilustrace. Od roku 2005 aktivně píše knihy pro děti. V posledních letech jsou…

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 166×243, 120 stran
Datum vydání: 23. 9. 2020
ISBN: 978-80-271-1211-1

E-kniha

Velikost: 17.54 MB

Novinky