Logo

Knížky pro všechny kluky a holky

Panda Fanda

Panda Fanda

Nikodemová Monika, Balcarová Veronika

Vydejte se s pandou Fandou do světa fantazie! Proletíte se vesmírem, přistanete na Venuši a dokonce se zúčastníte i Lesních olympijských her pro zvířátka. Více >

E-kniha 144 Kč 169 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze O autorovi Další informace

O knize

Velké pandí dobrodružství právě začíná!
V bambusovém lese žije se svou rodinou malý pandí rošťák Fanda. Je to moc chytrý a veselý kluk, má rád nové věci a miluje dobrodružství. Ve škole bojových umění se pod vedením zkušeného Mistra učí základům kung-fu a patří k nejlepším žákům. Jednoho dne se Fanda rozhodne opustit svoji rodinu a vydá se na dalekou cestu. S kamarádem robotem Adamem se proletí vesmírem, přistanou na Venuši a dokonce se zúčastní i Lesních olympijských her. Vydejte se s pandou Fandou do světa fantazie! 

Náhled knihy

Recenze

Panda Fanda je kniha, kterou bych doporučila dětem cca od šesti, sedmi let. Můžete se do předčítání pustit i s mladšími ratolestmi (já jsem toho důkazem), ale aby děti pobraly všechno to důležité, co autorka do vyprávění dala, měly by být o něco starší.
Ovšem příběh jako takový je vlastně pro všechny. Ať už úplně pro malinké děti, tak pro ty větší. Je zábavný, je poučný a je zajímavý.
Celá recenze na Daramegan.cz

O autorovi

Balcarová Veronika

Veronika Balcarová je ilustrátorka , která se věnuje ilustracím pro děti a klasické malbě.  Svou práci dělá s velkou radostí a láskou. V jejich obrázcích naleznete upřímnou radost, hravost a touhu po poznávání. V ilustracích ráda nechává zvířátka vyprávět příběhy, tak trochu z našeho života. Ilustruje dětské knihy, časopisy, omalovánky.

Další informace

E-kniha

Velikost: 9.04 MB

Novinky