Logo

Knížky pro všechny kluky a holky

Filipa – Malá čarodějka

Filipa – Malá čarodějka

Tajemství modrého slona

Zimová Michaela, Balcarová Veronika

Filipa je zdánlivě obyčejná holka. Její život nabere nečekané obrátky, když zjistí, že její podivínská babička je ve skutečnosti mocná čarodějka, která se právě rozhodla předat jí své magické schopnosti a prozradit tajemství modrého slona. Podaří se Filipě splnit nelehký úkol - zachránit svět lidí od zla? Více >

E-kniha 118 Kč 139 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize O autorovi Další informace

O knize

Filipa je zdánlivě obyčejná holka. Její život nabere nečekané obrátky, když zjistí, že její podivínská babička je ve skutečnosti mocná čarodějka, která se jí právě rozhodla předat svoje magické schopnosti a prozradit tajemství modrého slona. Ten je šiřitelem moudrosti a jednoho dne vezme Filipu do říše slonů – Elephantie, odkud se právě podařilo utéct do světa lidí dvěma zlým slonům – zelenému a černému.

Oba sloni jsou nositeli špatných vlastností, které přenášejí na lidi. Vše teď záleží na Filipě. Ona jediná může zlé slony vrátit zpátky do Elephantie, a tak zachránit svět lidí od zla. Podaří se jí tento nelehký úkol splnit? Pomůže jí někdo?

Náhled knihy

O autorovi

Ing. Zimová Michaela

Absolvovala Gymnázium v Pardubicích, ČVUT fakultu strojní v Praze a fakultu sociálních věd, obor žurnalistiky UK v Praze. V neposlední řadě získala certifikát kouče osobního rozvoje. „Příběhy mě provázely od dětství, protože můj tatínek byl a stále je neskutečným vypravěčem příběhů nejen pro své, tehdy, děti, ale i vnoučata. Často smyšlené příběhy s lehkým nádechem…

Balcarová Veronika

Veronika Balcarová je ilustrátorka , která se věnuje ilustracím pro děti a klasické malbě.  Svou práci dělá s velkou radostí a láskou. V jejich obrázcích naleznete upřímnou radost, hravost a touhu po poznávání. V ilustracích ráda nechává zvířátka vyprávět příběhy, tak trochu z našeho života. Ilustruje dětské knihy, časopisy, omalovánky.

Další informace

E-kniha

Velikost: 9.48 MB | 4.05 MB | 8.67 MB

Novinky