Logo

Knížky pro všechny kluky a holky

Nejkrásnější bajky – Obrázkové čtení

Nejkrásnější bajky – Obrázkové čtení

Stluková Barbora, Balcarová Veronika

Obrázkové čtení pomáhá rozvíjet slovní zásobu, fantazii a čtení s porozuměním. Díky roztomilým ilustracím si děti čtení zamilují a bajky je budou náramně bavit. Více >

Tištěná kniha 152 Kč 179 Kč - 15 %
E-kniha 129 Kč 152 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze O autorovi Další informace

O knize

Přečtěte si s dětmi nejkrásnější bajky o zvířátkách. Některá slova jsou nahrazena obrázky, děti tak záhy zjistí, že vlastně dokážou číst samy a s knížkou je skvělá zábava.

Obrázkové čtení pomáhá rozvíjet slovní zásobu, fantazii a čtení s porozuměním. Díky roztomilým ilustracím si děti čtení zamilují a bajky je budou náramně bavit.

Náhled knihy

Recenze

Zvířecí příběhy s poučením, které jsem s dětmi četla, jsou zpracovány jako obrázkové čtení. Některá slova jsou nahrazena obrázky, mohou je tak „číst“ i děti, které ještě neznají všechna písmenka a slova doplňují podle ilustrací. Ty jsou velmi pěkné a dětem srozumitelné. V textu jsou místo slov malé obrázky, před každou bajkou je jedna velká celostránková ilustrace. Knížka je útlá a má pevnou vazbu. Doporučila bych ji těm nejmenším čtenářům.
Celá recenze na martinamickova.blog.idnes.cz

O autorovi

Balcarová Veronika

Veronika Balcarová je ilustrátorka , která se věnuje ilustracím pro děti a klasické malbě.  Svou práci dělá s velkou radostí a láskou. V jejich obrázcích naleznete upřímnou radost, hravost a touhu po poznávání. V ilustracích ráda nechává zvířátka vyprávět příběhy, tak trochu z našeho života. Ilustruje dětské knihy, časopisy, omalovánky.

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 165×235, 56 stran
Datum vydání: 14. 7. 2021
ISBN: 978-80-271-3232-4

E-kniha

Velikost: 8.20 MB

Novinky