Logo

Knížky pro všechny kluky a holky

Nejznámější lidové pohádky – Obrázkové čtení

Nejznámější lidové pohádky – Obrázkové čtení

Stluková Barbora, Balcarová Veronika

Přečtěte si s dětmi nejznámější lidové pohádky a naučte je při tom číst. Díky roztomilým ilustracím si malované čtení zamilují a pohádky je budou bavit. Více >

Tištěná kniha 152 Kč 179 Kč - 15 %
E-kniha 129 Kč 152 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze O autorovi Další informace

O knize

Přečtěte si s dětmi nejznámější lidové pohádky a naučte je při tom číst. Když jsou některá slova nahrazena obrázky, děti zjistí, že s knížkou je skvělá zábava a že vlastně dokážou číst samy. Díky roztomilým ilustracím si malované čtení zamilují a pohádky je budou bavit. 

Náhled knihy

Recenze

Co se mi také líbí, krom ilustrací, tak je font písma v celé knize, kdy je většího formátu a navíc, každé slovo je psáno velkým a tiskacím písmem, což je pro děti, učící se číst, výborná záležitost. Kniha je určena dětem od čtyř let, ale musím říct, že můj syn, ve třech a půl letech se s touto knihou velmi hezky popasoval a na pár večerů nám dělala příjemnou společnost, a také jsme si společně u ní užili docela dost zábavy a úsměvných chvilek.
Celá recenze na Daramegan.cz

O autorovi

Balcarová Veronika

Veronika Balcarová je ilustrátorka , která se věnuje ilustracím pro děti a klasické malbě.  Svou práci dělá s velkou radostí a láskou. V jejich obrázcích naleznete upřímnou radost, hravost a touhu po poznávání. V ilustracích ráda nechává zvířátka vyprávět příběhy, tak trochu z našeho života. Ilustruje dětské knihy, časopisy, omalovánky.

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 165×235, 56 stran
Datum vydání: 17. 2. 2020
ISBN: 978-80-271-2258-5

E-kniha

Velikost: 9.07 MB

Novinky