Logo

Knížky pro všechny kluky a holky

Neuvěřitelná dobrodružství se Snovíkem

Neuvěřitelná dobrodružství se Snovíkem

Jakešová Lenka, Quis Josef

Snovík není obyčejný kluk, bydlí na kouzelné planetě, kam vezme i své nové kamarády Frantu a Honzíka. A nebude to jen obyčejná návštěva, kluky čeká parádní dobrodružství, kdy budou dělat neuvěřitelné věci. Na planetě Snění je totiž možné cokoliv. Více >

Tištěná kniha 159 Kč 199 Kč - 20 %
E-kniha 135 Kč 169 Kč - 20 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize RecenzePředstavu­jeme O autorovi Další informace

O knize

Franta by chtěl zažít spoustu legrace a velké dobrodružství, prostě nejkrásnější prázdniny. Jenže to vypadá, že ho čekají spíš otravné a nudné dny.

Jednou se však stane prapodivná věc. Bum! V pokoji mu přistane Snovík, kluk z kouzelné planety, a vezme ho i s kamarádem Honzíkem na vesmírnou výpravu. A nebude to jen obyčejná návštěva, kluky čeká parádní dobrodružství, kdy budou dělat neuvěřitelné věci – třeba sáňkovat v triku, bojovat s piráty nebo si ochočí dinosaura. Na planetě Snění je totiž možné cokoliv.

Náhled knihy

Recenze

  „Muž přes palubu!“ zařval druhý pirát, když si toho všiml. Byl dost pohublý a v hustých vousech mu poskakovaly blechy. Nedaly mu pokoj. Neustále ho kousaly. Pirát se vztekle podrbal. Tím blechy docela naštval. Proto mu skočily pod triko a tam řádily dál.“ Franta by chtěl zažít spoustu legrace a velké dobrodružství, prostě nejkrásnější... Více informací


Celkově dílo hodnotím velmi kladně. Doporučila bych ho nejen pro začátky se čtením, ale také pro předčítání například před spaním.  Více informací


Pro malé děti, které teprve začínají číst, je to mimořádně vhodná knížka, která potěší. Více informací


Knihu, s níž bude každý sen plný dobrodružství a jejíž stručnou délku kapitol ocení unavení rodiče. Více informací


Velkou předností knihy Neuvěřitelná dobrodružství se Snovíkem jsou také ilustrace, které se synovi moc líbily a přiznám se, že i mi, protože jsou opravdu krásné, barevné, veselé. Na každé dvoustraně se nějaké dočkáte a věřte mi, že stojí za to.
Jestliže máte doma malého dobrodruha, čtenáře, který rád sní, co by mohl podniknout, určitě se poohlédněte po tomto titulu.
Celá recenze na Daramegan.cz

Celkově dílo hodnotím velmi kladně. Doporučila bych ho nejen pro začátky se čtením, ale také pro předčítání například před spaním. 
Celá recenze na Ctemeceskeautory.cz

Kniha, s níž bude každý sen plný dobrodružství a jejíž stručnou délku kapitol ocení unavení rodiče.
Celá recenze na Brnenskamama.cz


Představu­jeme

Franta by chtěl zažít spoustu legrace a velké dobrodružství, prostě nejkrásnější prázdniny. Jenže to vypadá, že ho čekají spíš otravné a nudné dny. Více informací

O autorovi

Jakešová Lenka

Lenka Jakešová se narodila v roce 1966 ve Frýdlantě v Čechách. Vystudovala Střední pedagogickou školu v Liberci. Od ukončení studia do roku 2007 pracovala jako učitelka v MŠ ve Frýdlantě v Čechách, kde dlouhá léta vedla pěvecký sbor Vlaštovky. Od roku 2007 pracuje spolu se svým manželem v oboru geodézie. Na mateřskou školu ale nezanevřela….

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 165×215, 72 stran
Datum vydání: 27. 5. 2021
ISBN: 978-80-271-3227-0

E-kniha

Velikost: 15.30 MB

Novinky