Logo

Knížky pro všechny kluky a holky

Konec zlobení

Konec zlobení

Pospíšilová Zuzana, Skalová Daniela

Učit ve 2. B není žádný med. Je to totiž třída plná malých zlobivců, na které je každý krátký. Když ale nová paní učitelka získá nečekaného kouzelného pomocníka, začnou se dít věci! Podaří se zlobivé děti přece jen polepšit? Více >

Tištěná kniha 186 Kč 219 Kč - 15 %
E-kniha 158 Kč 186 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize RecenzePředstavu­jeme O autorovi Další informace

O knize

Mysleli jste si, že se zlobivé děti nemůžou polepšit? Ale kdepak, jde to. Jen je k tomu někdy zapotřebí trochu čar a kouzel. 

Paní učitelka Lada to s 2. B nemá vůbec jednoduché. Je to totiž třída plná zlobivých dětí, kterou nechce nikdo učit. Naštěstí ale paní učitelka nečekaně získá kouzelného pomocníka, díky kterému se jí podaří se zlobením zatočit. Jak? To si přečtěte v jubilejní 100. knížce oblíbené dětské autorky Zuzany Pospíšilové.

Náhled knihy

Recenze

Příběh je psán větším písmem, přizpůsobeno je i řádkování, proto se titul skvěle hodí jako čtení pro prvňáčky. Více informací


Dcerka se náramně bavila. Nesčetněkrát jsme se daly z veselých příhod v knize do hlasitého smíchu. Více informací


Knihu čteme se synem pomalu po večerech. Myslím, že ho baví. A to je důležité. Více informací


Mám syna v druhé třídě a někdy také zlobí. Proto mě kniha zaujala a já si říkala, že by nás to mohlo bavit číst dohromady a k tomu by to přineslo pro něj ponaučení. Takže já jsem knihu zvládla přečíst za chvilinku a se synem ji čteme pomalu po večerech. Myslím, že ho baví. A... Více informací


Konec zlobení je opět skvělým čtením pro prvňáčky. Spousta ilustrací, o které se postarala Daniela Skalová, skvěle doplňují děj, navíc jsou barevné, veselé. Dalším důvodem, proč je kniha ideální pro začínají čtenáře, tak je font písma, které je větší, řádkování je větší, kapitoly krátké – takže samé plusy.
A v neposlední řadě i samotný příběh, který se odehrává ve škole, v první, potažmo v druhé třídě, odpovídá i věkově těm začínajícím čtenářům.
Celá recenze na Daramegan.cz

Příběh je psán větším písmem, přizpůsobeno je i řádkování, proto se titul skvěle hodí jako čtení pro prvňáčky, kterým je také určen. Škoda, že edice Čtení pro prvňáčky není zvýrazněna ihned na obálce a je uvedena až uvnitř. Kvůli tomu můžou rodiče a čtenáři titul přehlédnout, a to by byla škoda.
Celá recenze na Ctemeceskeautory.cz

Kniha má větší písmena a řádky, tím pádem se velmi dobře čte začínajícím čtenářům. Příběh je vtipný, milý, poučný a doprovázejí ho hezké ilustrace Daniely Skalové. Věřím, že bude bavit malé i velké čtenáře. Doporučuji.
Celá recenze na Topcteni.cz

Kniha má větší písmena a řádky, tím pádem se velmi dobře čte začínajícím čtenářům. Příběh je vtipný, milý, poučný a doprovázejí ho hezké ilustrace Daniely Skalové. Věřím, že bude bavit malé i velké čtenáře. Doporučuji.
Celá recenze na Topvip.cz

Knížku jsem si četla se svou pětiletou dcerou během dlouhého čekání před lékařskou ordinací. Chvílemi jsme asi musely vzbuzovat pohoršené pohledy ostatních pacientů, protože jsme se nesčetněkrát daly z veselých příhod v knize do hlasitého smíchu. Dcerka se náramně bavila a na nemocnou nožičku si ani nevzpomněla.
Celá recenze na Vasedeti.cz


Představu­jeme

Učit ve 2. B není žádný med. Více informací


Mysleli jste si, že se zlobivé děti nemůžou polepšit? Jen je k tomu někdy zapotřebí trochu čar a kouzel. Více informací

O autorovi

Mgr. Pospíšilová Zuzana

Zuzana Pospíšilová je oblíbená autorka věnující se téměř výhradně původní tvorbě pro děti. S jejími texty se dětští čtenáři mohou setkávat od roku 2004, kdy jí vyšly první pohádkové příběhy v časopise Sluníčko. V roce 2005 začala publikovat knižně a dodnes je jednou z nejaktivnějších autorek píšících pro děti. Jen v nakladatelství Grada vydala téměř…

Skalová Daniela

Daniela Skalová se narodila a žije v Praze. Přes dvacet let se věnuje tvorbě pro děti. Svými obrázky vyzdobila interiéry několika mateřských školek, dětských koutků i pokojíků. Má dvojčata Vojtu a Terezku, o kterých vyšly v nakladatelství Grada dvě knížky – O lišce Matyldě a medvědu Šimráčkovi a Týden mezi indiány. V roce 2003 si…

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 165×215, 72 stran
Datum vydání: 28. 3. 2019
ISBN: 978-80-271-2107-6

E-kniha

Velikost: 13.85 MB | 10.63 MB | 11.57 MB

Novinky