Logo

Knížky pro všechny kluky a holky

Dva netopýři na talíři

Dva netopýři na talíři

Případ pro malé detektivy

Medzvecová Dagmar

Kamarádi Páťa s Gábou zažijí nebezpečí i legraci při prázdninovém detektivním dobrodružství, při kterém pátrají po ukradených věcech a vydávají se po stopách záhadného obrázku netopýrů a tajemného pachatele. Více >

E-kniha 158 Kč 186 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize RecenzePředstavu­jeme O autorovi Další informace

O knize

Nerozlučné kamarády Páťu s Gábou čekají letní prázdniny a spolu s nimi jedno velké detektivní dobrodružství.

Společně pátrají po ukradených věcech a vydávají se po stopě tajemného obrázku dvou netopýrů, který jim nedá spát. Netopýři se totiž objevují všude, kde se něco ztratí.

Jako rození detektivové děti pomalu rozplétají podivný případ a jsou čím dál blíž k dopadení pachatele krádeží. Zažijí nebezpečí i legraci a poznají, že nikdo není na první dojem takový, jaký se zdá být.

Podaří se jim záhadného zloděje nakonec odhalit?

Náhled knihy

Recenze

Kniha Dva netopýři na talíři přináší napínavý příběh, kde jsou hlavními hrdiny dvě zvídavé děti. Více informací


Pokud máte doma malé detektivy a policajty, co rádi zkouší řešit různé záhady, kupte jim knihu Dva netopýři na talíři. Více informací


Tato kniha je skvělá volba na společné čtení rodičů s dětmi. Více informací


Ideální čtení na dobrou noc. Více informací


Kniha Dva netopýři na talíři přináší napínavý příběh, kde jsou hlavními hrdiny dvě zvídavé děti. Pustí se do nebezpečného pátrání a snaží se vyřešit záhadu zmizelých věcí.
Celá recenze na Maminkoutek.cz

Když to všechno shrnu, líbil se mi příběh, mě samotnou by to teda nenapadlo! :-), líbily se mi ilustrace a líbilo se mi, jakým způsobem autorka všechny vymyslela. Za mě není proč váhat a pokud máte doma malé detektivy a policajty, co rádi zkouší řešit různé záhady, kupte jim knihu Dva netopýři na talíři, schválně, jestli uhodnou, co se za tím vším skrývá a dokážou odhalit tajemství celého vyprávění.
Celá recenze na Daramegan.cz

Tato kniha je skvělá volba na společné čtení rodičů s dětmi. Je vhodné klást důraz na dramatičnost v hlase, což způsobí větší napětí a možná se ti menší děti budou i bát.
Celá recenze na Tvojechvilka.cz

Kdo ukradl panu Mokřálkovi starou zrezivělou pilu? Kam zmizely brýle a talíře? A proč se obrázky netopýrů objevují všude, kde se něco ztratí? Pusťte se s dětmi do čtení a třeba se i vám podaří zjistit pravdu.
Celá recenze na Brnenskamama.cz


Představu­jeme

Nerozlučné kamarády Páťu s Gábou čekají letní prázdniny a spolu s nimi jedno velké detektivní dobrodružství. Více informací

O autorovi

Medzvecová Dagmar

Je ilustrátorka, kreslířka, spisovatelka a máma dvou holčiček. Svoji tvorbu věnuje především dětem. Nechává štětce, pastelky a grafické pero utvářet fantaskní světy plné pohádkových postav, lesních víl, skřítků, zvířat a přírody. Narodila se v roce 1986 v malém městě Stod v západních Čechách a v současné době žije se svojí rodinou v Praze. Malování, kreslení…

Další informace

E-kniha

Velikost: 19.53 MB

Novinky