Logo

Knížky pro všechny kluky a holky

Pohádky z pokojíčku

Pohádky z pokojíčku

Horová Ladislava, Koubská Patricie

Taky máte někdy pocit, jako by vaše hračky byly živé a rozuměly vám? Nejste daleko od pravdy – třeba u dvojčat Jůlinky a Matěje bývá každou noc pěkně veselo. Panenka Nanynka a medvídek Chlupáček totiž nejsou žádné obyčejné hračky. Více >

E-kniha 134 Kč 167 Kč - 20 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize RecenzePředstavu­jeme O autorovi Další informace

O knize

Chtěli byste vědět, co se děje ve vašem pokojíčku, když usnete?

U dvojčat Jůlinky a Matěje ožívají každou noc jejich hračky. Zatímco děti spí, prožívají panenka Nanynka a medvídek Chlupáček nečekané příhody plné dobrodružství i legrace. Ale ani přes den není v pokojíčku o zábavu nouze. Malí nezbedové Julča s Matějem totiž se svými lumpárnami rozhodně nezůstávají pozadu.

Náhled knihy

Recenze

Pohádky jsem přečetla jedním dechem. Neváhejte a pusťte se do čtení. Rozhodně nebudete litovat. Více informací


Pohádky z pokojíčku se mě moc líbily a doporučila bych je rodičům i prarodičům, kteří hledají moderní pohádky pro své děti i vnoučata. Tyto pohádky jsem přečetla jedním dechem. Líbilo se mě rozvržení knihy, kde je text a k tomu barevné ilustrace. Příběh měl zajímavou zápletku, děj byl bohatý.
Celá recenze na Tvojechvilka.cz


Představu­jeme

Zatímco děti spí, prožívají panenka Nanynka a medvídek Chlupáček nečekané příhody plné dobrodružství i legrace. Více informací

O autorovi

Horová Ladislava

Autorka knih pro děti, v letech 1982–1988 studovala hru na klavír, vystudovala Střední pedagogickou školu. Vede kroužek flétniček. Od roku 1995 do současnosti pracuje jako učitelka v mateřské škole a píše knížky pro děti. Má ráda hudbu, literaturu, filmy, sport, faunu i flóru. Ráda skládá hudbu a texty k písním.

Další informace

E-kniha

Velikost: 13.07 MB | 12.15 MB | 10.49 MB

Novinky