Logo

Knížky pro všechny kluky a holky

Podivuhodná zvířata

Podivuhodná zvířata

Banfiová Cristina, Trionfettiová Rossella

Určitě už víte, že naše planeta Země je domovem spousty rozmanitých druhů živočichů. Mnozí z nich jsou běžně známi, jiné známe trochu méně. V této knize vám přátelská přírodovědkyně pomůže objevit některá z těch nejneobvyklejších zvířat – tvory, o jejichž existenci jste zatím ani neměli tušení. Více >

Je nám líto, ale tato kniha je bohužel vyprodaná
O knize Další informace

O knize

Příroda nás nikdy nepřestane udivovat, zvlášť v království zvířat! V této knize můžete, jako neohrožení objevitelé, stanout tváří v tvář těm nejzvláštnějším tvorům planety. Prohlédnete si vosu, která vypadá jako panda, překvapí vás bazilišek, který dokáže běhat po vodě, zaskočí vás motýl, který má na svém těle velký obraz lebky, a dokonce uvidíte rybu, která vypadá, že používá rtěnku!

Pobavíte se podivným vzhledem nosatce žirafího či „chlupatého“ kraba, budete překvapeni výjimečnou krásou straška pavího, z vampýrovky hlubinné budete mít trochu husí kůži a okouzlí vás chobotnice „Dumbo“. O každém ze zvířat se také dozvíte fascinující informace, které napsal tým zkušených přírodovědců, a prohlédnete si úžasné ilustrace.

Náhled knihy

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 260×290, 64 stran
Datum vydání: 14. 11. 2019
ISBN: 978-80-271-2261-5

Novinky