Logo

Knížky pro všechny kluky a holky

Objevujeme dinosaury

Objevujeme dinosaury

Banfiová Cristina, De Amicisová Giulia

Tohle není obyčejná knížka o dinosaurech! Nejsou tu zdlouhavé a složité popisy ani odborné výrazy. Všechny informace vám budou hned jasné díky přehledné a jedinečné infografice, kterou najdete na stránkách této knihy. Více >

Tištěná kniha 239 Kč 299 Kč - 20 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze Další informace

O knize

Pobláznili vás dinosauři a trpíte stejně jako my dinománií? Pak je tato kniha určena právě pro vás, protože vám o vašich oblíbencích přinese všechny možné podrobnosti. Na jejích stránkách znovu ožijí alespoň někteří z těchto prehistorických tvorů, kteří před miliony let vládli Zemi, ale pak je evoluce nechala zmizet.

Zajímá vás, jak k tomu došlo? Každá stránka knihy je nabitá aktuálními informacemi o podobě i způsobu života těchto úžasných druhohorních plazů.

Zároveň jsou různé údaje o těchto prehistorických tvorech porovnávány se současnými živočichy, abyste mohli lépe pochopit, jak dinosauři vypadali, čím se živili, jak se rozmnožovali a jak se chovali.

Náhled knihy

Recenze

Velice se mi líbilo uspořádání jednotlivých kapitol a řazení informací na stranách. Na konci knihy je i přehledný slovníček pojmů, který vypichuje podstatné údaje a slouží jako skvělá orientace v pojmech, nebo usnadnění času pokud hledáte podklady pro referát do školy. Stále se jedná o publikaci určenou primárně pro děti, ale i tak je velice informačně obohacující a všem vřele doporučuji. Zábavné a poučné zároveň.
Celá recenze na Cbdb.cz

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 245×340, 72 stran
Datum vydání: 20. 3. 2020
ISBN: 978-80-271-2518-0

Novinky