Logo

Knížky pro všechny kluky a holky

Malujeme akvarelem

Malujeme akvarelem

30 lekcí nejen pro malé umělce

Cimbůrková Tereza

Poznejte kouzlo a krásu malování akvarelem! Kniha vás seznámí s technikami malování, vysvětlí míchání barev, poradí s výběrem pomůcek a podle podrobných návodů v praktické části vás naučí malovat různé motivy. Více >

Tištěná kniha 224 Kč 299 Kč - 25 %
E-kniha 191 Kč 254 Kč - 25 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize RecenzePředstavu­jeme Další informace

O knize

Poznejte kouzlo a krásu malování akvarelem!

Kniha vás seznámí se základními informacemi o akvarelu, provede vás technikami malování, vysvětlí správné míchání barev a poradí i s výběrem pomůcek – papírů, štětců a barev.

V praktické části se podle podrobných návodů naučíte malovat zajímavou mozaiku, barevné květy, dechberoucí západ slunce, vlnící se moře, ovoce k nakousnutí nebo třeba hrníček, ze kterého budete mít chuť se napít.

Náhled knihy

Recenze

Knížka Malujeme akvarelem je jako kamarádka, která toho hodně ví, ale nesyslí si žádnou důležitou informaci pro sebe. Chce vám je předat tak, abyste je pochopili a malování si užili. Více informací


Kniha je vhodná pro každého, kdo by si rád (a vcelku snadno) vytvořil hezký obrázek, ať už je vám 6 nebo 60. Takže troufnete si na orosený nanuk nebo napěněné moře? Já už ano. Kniha má 136 stran, z toho prvních 40 je pomyslnou úvodní lekcí teorie. Nepřeskakujte ji. Zvládnete ji přečíst rychle, protože je psána poutavě  a srozumitelně a pokouší čtenáře průběžně si ověřovat, „jestli ona ta Cimbůrková nekecá a fakticky je rozdíl jestli to udělám tak nebo takhle“. Fakt nekecá a všechna ta teorie a informace o jednotlivých pomůckách vám pomůžou, aby vaše obrázky vypadaly k světu.
Celou recenzi najdete na lacultura.cz

Nevěřila jsem, že bych zvládla obrázky medúzy, monstery nebo bobulového ovoce – a přece jen jsou z toho obrázky, které se nestydím ukazovat kamarádům. „Podívejte, co jsem bez jakékoliv zkušenosti namalovala!“ A jako dobrá kamarádka jim taky radím – sáhněte po téhle knížce, dá vám víc než kurz. A akvarel si s ní zamilujete.
Celá recenze na Mamavolba.cz


Představu­jeme

Poznejte kouzlo a krásu malování akvarelem! Více informací

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 167×240, 136 stran
Datum vydání: 13. 12. 2021
ISBN: 978-80-271-1259-3

E-kniha

Velikost: 30.38 MB

Novinky