Logo

Knížky pro všechny kluky a holky

Když se brouček probudil

Když se brouček probudil

Kratochvilová Veronika, Šupová Jaroslava

Vydejte se s broučkem a Majkou objevovat podzimní krásy, zažít dobrodružství při setkání s ježkem nebo záchraně muchomůrky a poznejte sílu opravdového přátelství. Více >

E-kniha 119 Kč 149 Kč - 20 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize RecenzePředstavu­jeme Další informace

O knize

Daleko za městem, v lese, kde jsou stromy vysoké tak, že se dotýkají oblohy, v lese, kde mechy oblékají zemi do zelených šatů, žije světluška Majka spolu s malým broučkem. Každý večer vylézají ze svých domečků, aby pozorovali západ slunce a vyráželi za lesním dobrodružstvím. Větve stromů se hýbají ze strany na stranu a pomalu přichází podzim. 

Objevte pomocí této bohatě ilustrované knížky rozmanité krásy podzimu, prozkoumejte život v lese a zjistěte, jak vypadá pravé přátelství.

 

Náhled knihy

Recenze

Autorce se podařil napsat laskavý příběh o podzimní přírodě, o přátelství mezi Majkou a Broučkem. Více informací


Kniha byla opravdu krásná a zaujala mě hned na začátku svým malým formátem. Autorce se podařil napsat laskavý příběh o podzimní přírodě, o přátelství mezi Majkou a Broučkem. ...  Ilustrace vás hned zahřejí u srdíčka. Rozhodně se k textu hodí a moc se podařily. Knihu ocení začínající čtenáři, protože obsahuje méně textu a více barevných ilustrací, ale i rodiče, či prarodiče, kteří hledají pro své děti, či vnoučata příjemné čtení s mnoha obrázky pro společně strávené chvíle. Myslím si, že je dobře, že se vydávají knihy, které v dětech vychovávají lásku k přírodě a ke zvířatům. Kniha se bude líbit i učitelkám mateřských škol, které hledají zajímavou a poučnou knížku o podzimu. krátké texty mohou dětem předčítat, ukazovat obrázky a přitom vysvětlit, jak to vlastně s tím podzimem je a co je pro něj typické.
Celá recenze na Tvojechvilka.cz


Představu­jeme

Objevte pomocí této bohatě ilustrované knížky rozmanité krásy podzimu, prozkoumejte život v lese a zjistěte, jak vypadá pravé přátelství. Více informací

Další informace

E-kniha

Velikost: 20.85 MB

Novinky