Logo

Knížky pro všechny kluky a holky

Jak funguje lidské tělo

Jak funguje lidské tělo

Tajemství a zábavná fakta

Peraboniová Cristina, De Amicisová Giulia

Důležité informace o našem těle - přehledně, graficky, zábavně a hlavně tak, abyste vše pochopili a dokázali si představit, jak se lidské tělo vyvíjelo a jak funguje. Více >

Tištěná kniha 239 Kč 299 Kč - 20 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze Další informace

O knize

Toto není typická příručka, která jen popisuje různé části lidského těla a jejich funkce. Naše kniha vypráví příběh lidského těla jako úžasného komplexního stroje. Pomocí přehledné, srozumitelné a přístupné infografiky dokážeme vysvětlit  a sdělit informace, čísla, zajímavosti a míry. Text začíná u časové přímky vývoje člověka a postupně vysvětluje funkce mozku, svalů a kostry, srdce a kůže, smyslových orgánů, DNA, buněčné struktury – vše zábavně a srozumitelně.

Náhled knihy

Recenze

Jedinečnost této knihy spočívá v jejím formátu, také i přehledných schématech. Líbí se mě její obsahové zaměření, jelikož problematika lidského těla a studium anatomie mě vrací do mých studentských let. Takže mě tato kniha udělala obrovskou radost. Fascinovaně jsem si prohlížela stránku po stránce a četla různá fakta o lidském těle. Kniha je velmi srozumitelná psaná, čtivá a myslím si, že se bude líbit, jak dospělému, tak i dětským čtenářům. Zvídavé hlavičky vašich dětí budou nadšené, jelikož kniha je přehledná a bude se jim líbit nejen její formát, ale po prohlížení této encyklopedie u nich vyvstane hned několik otázek, které budete společně s dětmi zodpovídat.
Celá recenze na Tvojechvilka.cz

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 245×340, 72 stran
Datum vydání: 24. 6. 2019
ISBN: 978-80-271-2263-9

Novinky