Logo

Knížky pro všechny kluky a holky

Žifulíci – Neposední trpaslíci z Hrádečku

Žifulíci – Neposední trpaslíci z Hrádečku

Krobová Kateřina

Mámo, táto máte doma zlobidlo? Hurá! Žifulíci vám ukážou, že i z obyčejného zlobení může být neobyčejný příběh. V knize najdete jedenáct dobrodružství z hrádečkovského lesa, ale Žifulíci se můžou objevit úplně kdekoliv. Klidně i u vás. Nevěříte? Přečtěte si veselé příhody našich malých neposedů a možná objevíte i svoje vlastní příběhy! Více >

E-kniha 156 Kč 195 Kč - 20 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Další informace

O knize

Milí rošťáci a milé uličnice, vážení rodičové, přivítejte se s Žifulíky! Jsou malí právě tak akorát, aby mohli býti trpaslíky. Jsou trochu zlobiví. Jsou roztomilí. A je s nimi zábava!
Děti, víte, jak si může malinkatý trpaslík koupit o něco větší autobus v ještě větším hračkářství? Proč není skákání jako skákání? Proč nemůže být všechno hned bez čekání? Proč vůbec vypínat televizi, když nás pohádky v ní tak strašně moc baví? Proč existují slova, která se neříkají? K čemu může být dobrý návod na oblékání? Bydlí pod postelí skutečně bubáci? Věřte nevěřte (ale radši věřte), že nejen na tyto otázky vám odpoví svými veselými příběhy neposední trpaslíci Žifulíci. 
Tip pro rodiče:
Kniha je psaná dvoubarevně. Je možné přečíst jen černý text, nebo zahrnout dle nálady či věku dítěte i šedé části, a tím příběh prodloužit či obměnit. Kniha tak roste s dětmi. 
 

Náhled knihy

Další informace

E-kniha

Velikost: 22.67 MB | 12.32 MB | 22.52 MB

Novinky