Logo

Knížky pro všechny kluky a holky

Záhada run

Záhada run

Pradávné tajemství Vikingů

Ramirezová Janina

Svět Vikingů je plný záhad. Od hádanek vyrytých ve starých runách až po příběhy o skrytých pokladech. Alva je zvědavá, divoká, odvážná a chce být vyšetřovatelkou jako její strýc Magnus. Chce to tak moc, že se za záhadou vydá uprostřed noci do hor, jen v doprovodu svého věrného vlka Fena. Jenže její nález vyvolá jen další otázky. Více >

Tištěná kniha 129 Kč 279 Kč - 54 %
E-kniha 201 Kč 237 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze Další informace

O knize

Vikingská dívka Alva je cílevědomá, zvědavá, chytrá a odvážná. Nejvíc ze všeho touží po tom, stát se vyšetřovatelkou jako její strýc Magnus.

Chce to tak moc, že se za tajemnou záhadou vydává uprostřed noci do hor, jen v doprovodu svého věrného vlka Fenrira. Jestli chce něco dokázat, nesmí se bát, přestože se v horách toulá nebezpečný zločinec.

Alva si musí poradit s tajemnými runami, se zlou čarodějkou a s neznámými cizinci, musí čelit zášti, nepřátelství a chamtivosti a zdolat ledové hory. A hlavně musí být na místě činu první! Jenomže to, co objeví, vyvolá jen další otázky…

Odhalí nakonec zločince a najde záhadný poklad?

Náhled knihy

Recenze

Je pravdou, že textu je zde hodně, takže tohle čtení bude už pro zkušenější mladé čtenáře, ale také se zde objeví pár ilustrací. Na můj vkus jich bylo málo, protože jsou naprosto famózní. Jsou vyvedeny v černobílé barvě, odpovídají příběhu, jsou přes celou stránku a nejednou jsem nad nimi zůstala zírat, jak se mi autorův styl líbil.
Celá recenze na Daramegan.cz

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 129×198, 240 stran
Datum vydání: 8. 9. 2020
ISBN: 978-80-271-2599-9

E-kniha

Velikost: 15.27 MB

Novinky