Logo

Knížky pro všechny kluky a holky

Začarované stáje – Užvaněné ocasy

Začarované stáje – Užvaněné ocasy

Auxier Jonathan, Demidova Olga

Ogí a jeho kamarádi pečují v Začarovaných stájích o magické bytosti a zvířátka, která jsou jediná svého druhu. A stvoření Užvaněné ocasy jim dělají velké starosti. Tyhle mluvící potvůrky totiž zamořily celé městečko Na Konci Duhy, přilepily se na zadky jeho obyvatelům a na každém kroku na ně všechno vyžvaní. Více >

Tištěná kniha 183 Kč 229 Kč - 20 %
E-kniha 156 Kč 195 Kč - 20 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Představu­jeme Další informace

O knize

Ogí, Fen a Viky pečují v Začarovaných stájích o zvířátka, která jsou jediná svého druhu. Jednoho dne stáje udělají místo pro nový přírůstek – Užvaněný ocas.

Ogí a jeho kamarádi se vydají do širého světa zachránit ho před hrozícím nebezpečím, ale zjistí, že to má jeden háček. Zdá se totiž, že všechen zmatek v městečku Na Konci Duhy má na svědomí právě Užvaněný ocas… nebo přesněji řečeno Užvaněné ocasy. Tyhle mluvící potvůrky totiž zamořily celé městečko. Přilepily se na zadky jeho obyvatelům a na každém kroku na ně všechno vyžvaní.

Šťourala se v nose! Předbíhala ve frontě! Neumyl si ruce!

A tak Ogí a jeho kamarádi musejí vymyslet plán, jak Užvaněné ocasy pochytat a dopravit je bezpečně do stájí – a ještě přitom zmařit temné pikle zlých lupičů Věžáků.

Náhled knihy

Představu­jeme

Ogí pečuje o bytosti, které jsou jediné svého druhu. A mluvící potvůrky Užvaněné ocasy mu dělají velké starosti. Více informací

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 148×204, 96 stran
Datum vydání: 11. 5. 2022
ISBN: 978-80-271-3451-9

E-kniha

Velikost: 6.30 MB

Novinky