Logo

Knížky pro všechny kluky a holky

Vlkochodci

Vlkochodci

Sattin Samuel

Dle staré legendy chrání irské lesy Vlkochodci – napůl lidé, napůl vlci. Mezi poslední z prastarého kmene pronikne mladá lovkyně Robyn. Ta se spřátelí se svéráznou divoženkou Mebh. Podaří se oběma dívkám uspět v boji proti Angličanům, kteří chtějí všechny stromy vykácet? Komiks na motivy stejnojmenného animovaného filmu nominovaného na Oscara. Více >

Tištěná kniha 407 Kč 479 Kč - 15 %
E-kniha 366 Kč 407 Kč - 10 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize RecenzePředstavu­jeme Další informace

O knize

Mladá Angličanka Robyn a její otec, mistr lovčí, se vydávají do Irska, aby pomohli lordu protektorovi vyhubit poslední zdejší vlky, a zkrotit tak tuto divokou zemi. Robyn by svému otci ráda pomohla, místo toho je ale nucena zůstat za hradbami města Kilkenny a dřít se s ostatními dívkami v paláci jako služka.

Jednoho dne se proto vydá do divočiny na vlastní pěst. Hned na okraji lesa ji ale přepadne vlčí smečka, a nebýt divoženky Mebh, kdo ví, jak by to dopadlo. Obě dívky se záhy skamarádí a Mebh Robyn ukáže, jak vypadá život v lese mezi divokými šelmami. Patří totiž mezi Vlkochodce – starý keltský kmen, jehož členové jsou schopni měnit se ve vlky.

Mebh a její matka jsou však poslední svého druhu a angličtí okupanti pro ně představují nepřítele, se kterým se ještě nikdy nesetkaly. Pokud Robyn svým novým přátelům nepomůže, hrozí, že jejich národ navždy zmizí ze světa

Komiksová adaptace stejnojmenného filmu nominovaného na Oscara využívá nádherné ilustrace převzaté přímo ze své filmové předlohy a doplňuje je o exkluzivní úvod popisující historii kmene Vlkochodců.

Náhled knihy

Představu­jeme

Komiksová adaptace stejnojmenného filmu nominovaného na Oscara. Více informací

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 145×210, 272 stran
Datum vydání: 10. 8. 2023
ISBN: 978-80-271-3864-7

E-kniha

Velikost: 38.08 MB | 38.08 MB

Novinky