Logo

Knížky pro všechny kluky a holky

Skvělé české papírové skládačky

Skvělé české papírové skládačky

Kolektiv autorů

Skládání papírových modelů je skvělou zábavou pro děti i dospělé a umožňuje rozvíjet jemnou motoriku, trpělivost a kreativitu. Více >

Tištěná kniha 169 Kč 199 Kč - 15 %
E-kniha 144 Kč 169 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze Další informace

O knize

Chtěli byste si složit nějakou klasickou českou papírovou skládačku? Tato kniha vám poradí, jak na to. Najdete v ní jednoduché návody na krásná papírová zvířátka, vlaštovky, lodičku, parník nebo i praktický kelímek.
Jednoduché české papírové skládačky v dětech probudí zájem o tvoření a přinesou jim radost z vlastnoručně vyrobené hračky.

Recenze

Nabízí se otázka, nač si pořizovat knihu, když se dnes tolik návodů dá nalézt na internetu. Inu, jak už to tak s odpovědí na tuhle otázku bývá: je to o lidské povaze. Jestli chcete návod „na jedno použtí“, dobře vytiskněte si ho z internetu. Má zkušenost říká, že tyhle vytištěné experimenty odplaví pravidelné jarní úklidy, kdežto kniha se stává součástí domácnosti, případně je darována dál. Proto věřím, že se z knihy Skvělé české skládačky stane bezva dárek, kterým potěším nejen malého tvořivce, ale i jeho rodiče, který nám všem poskytne podnět k zábavnému, tvořivému a přínosnému trávení času. Je přece škoda, aby děti tvořily jen ve školce, až nastanou deštivé dny, my budeme mít program jasný, a co vy?
Celá recenze na: www.lacultura.cz

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 210×290, 64 stran
Datum vydání: 20. 6. 2023
ISBN: 978-80-271-5199-8

E-kniha

Velikost: 20.33 MB

Novinky