Logo

Knížky pro všechny kluky a holky

Příběhy budov

Příběhy budov

Dilllon Patrick

Navštivme slavné stavby od pyramid egyptských faraonů až po Centre Pompidou v Paříži. Příběhy Patricka Dillona a ilustrace Stephena Biestyho nám ukáží, jak tyto budovy vznikaly a jak vlastně drží pohromadě. Více >

Tištěná kniha 297 Kč 349 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze Další informace

O knize

Většinu svého života trávíme uvnitř budov. Víme však, proč a jak je ale lidé začali stavět? Zdobit?

Navštivme slavné stavby, od pyramid egyptských faraonů až po Centre Pompidou v Paříži. Příběhy Patricka Dillona o významných budovách – a významných lidech, kteří je postavili – oslavuje vynalézavost lidského ducha.

Mimořádně podrobné ilustrace Stephena Biestyho nás zavedou dovnitř slavných budov a ukáží nám, jak tyto pozoruhodné stavby vlastně drží pohromadě.  

Náhled knihy

Recenze

Kniha dětem ukazuje, jak se vyvíjela architektura, a to na konkrétních příkladech zajímavých a významných budov. Kromě informací obsahuje kniha spoustu ilustrací a hlavně nákresů, jak to vypadalo uvnitř či zvenčí. Nákresy se dají rozložit, díky čemuž jsou obrázky větší a přehlednější.
Kniha je vhodná pro starší děti, přibližně od 9 let.
Celá recenze na Maminkoutek.cz

Jistě existují podobné knihy, v pár takových jsem už listovala. Ale tato mi přijde výjimečná právě tím, jak je realistická. Žádné dětské kresby, aby byly budovy líbivější, žádní maskoti, co nás budou světem budov provázet. Prostě popisná a informačně hodnotná kniha, která je jen přizpůsobena dětským uším/očím.
Celá recenze na Blogzrzky.cz

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 210×280, 104 stran
Datum vydání: 9. 9. 2020
ISBN: 978-80-271-2268-4

Novinky