Logo

Knížky pro všechny kluky a holky

Najdi mě! Mořské dobrodružství

Najdi mě! Mořské dobrodružství

s vlkem Bernardem

Baruzziová Agnese

Spousta aktivit, hledání, zodpovídání otázek, řešení problémů - to vše obsahuje tato kniha. Děti si při jejím prohlížení a řešení úkolů procvičí myšlení, oči, pozornost i trpělivost. Více >

Tištěná kniha 159 Kč 199 Kč - 20 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze Další informace

O knize

Už jste někdy potkali vlka v brýlích? Ale  Bernard je opravdu potřebuje. Kamarád krab mu na dovolené připravuje různé zábavné a pestré pozorovací hry, aby si vlk zlepšil zrak a pozornost. Děti si s knihou užijí spoustu legrace a zároveň budou trénovat svůj postřeh, trpělivost a soustředění.

Náhled knihy

Recenze

Kniha Najdi mě! je navíc vytištěna na kvalitním papíru, takže když jsem nechala syna samotného a šla něco dělat, nebála jsem se, že by z ničeho nic roztrhnul stránku či došla kniha k nějaké úhoně. Pokud hledáte kreativní zábavu pro vaše nejmenší, tak se na tuto publikaci rozhodně podívejte.
Celá recenze na Daramegan.cz

V knihách je opravdu radost listovat. Všechny mé děti, když byly malé, milovaly knihy s hledáním. Takže vím, že tyto knihy děti opravdu ocení.
Celá recenze na Topcteni.cz

Přijdou mi i jako parádní příprava na nástup do první třídy, kdy je potřeba trénovat právě soustředění, pozornost, postřeh. Navíc všechno vtipnou a zábavnou formou, která z mého pohledu zaujme opravdu každé dítě. Jsou to přesně ty knihy do propršených dnů nebo do dnů plných nemoci, kdy potřebujete udržet dítě v posteli co nejdéle, aby odpočívalo. Doporučuji je především pro předškolní děti, ale rozhodně se s nimi vyřádí jak mladší, tak naopak i starší a nesmím zapomenout ani na rodiče, kteří si budou knihu luštit po nocích :-D.
Celá recenze na Zivotpodlekarol.blogspot.com

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 215×305, 48 stran
Datum vydání: 21. 1. 2020
ISBN: 978-80-271-2909-6

Novinky