Logo

Knížky pro všechny kluky a holky

Magická knihovna

Magická knihovna

Zeno Alexander

Lucka se nudí!!! Dokud neobjeví tajné dveře do knihovny knihoven. Právě tady se Lucka stává knihovnickým učněm. Na cestě do budoucnosti, do minulosti i po obřím glóbu musí čelit velkému zlu, které chce magickou knihovnu zničit. Pro její záchranu musí Lucka napnout všechny své síly a odhalit důležitá tajemství skrytá v knihách. Podaří se jí uspět? Více >

Tištěná kniha 195 Kč 229 Kč - 15 %
E-kniha 166 Kč 195 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze Další informace

O knize

Lucka se nudí, nudí, nudí…!!! Dokud neobjeví tajné dveře do knihovny knihoven. Tato magická knihovna obsahuje všechny znalosti celého vesmíru a všech jeho světů. Je v ní každá kniha, která kdy byla napsána! A právě tady se Lucka stává knihovnickým učněm čtvrté třídy. Na cestě do budoucnosti, do minulosti i po obřím glóbu musí Lucka čelit velkému zlu, které chce magickou knihovnu zničit. Pro její záchranu musí Lucka napnout všechny své síly a odhalit důležitá tajemství skrytá v knihách. Podaří se jí uspět?

Náhled knihy

Recenze

Pokud chcete pro děti dobrodružnou pohádku plnou knih, zážitků, akce, cestování a kouzelných postav, pak určitě neváhejte a svému školákovi toto dílo do jeho knihovny pořiďte. Naučí ho spousty nových věcí.
Celá recenze na Knihynacestach.blogspot.com

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 140×210, 152 stran
Datum vydání: 25. 3. 2020
ISBN: 978-80-271-2284-4

E-kniha

Velikost: 1.46 MB | 2.59 MB | 0.48 MB

Novinky