Logo

Knížky pro všechny kluky a holky

Liga odvážných lam – Lama to zvládne

Liga odvážných lam – Lama to zvládne

Darlisonová Aleesah

Ligu odvážných lam tvoří skupina všehoschopných tajných agentů. Tentokrát dojde v Lama Yorku k loupeži a později ještě ke krádeži diamantů. Podaří se lamím agentům společně odhalit pravého pachatele? Více >

Tištěná kniha 99 Kč 199 Kč - 50 %
E-kniha 144 Kč 169 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze Další informace

O knize

Ligu odvážných lam tvoří skupina všehoschopných tajných agentů. Tentokrát dojde v Lama Yorku k loupeži a později ještě ke krádeži diamantů. Stojí za tím opět proradný jezevec generál Zadkokrk? Nebo s tím má snad něco společného to slušné morče pan Kostdokolene?

Nastěstí mají lamí agenti Filip s Leonem svoji důvtipnou šéfovou Mamku Lamu a ještě důvtipnější, speciálně vycvičenou spoluagentnku slečnu Elis. Podaří se jim společně odhalit pravého pachatele? 

Náhled knihy

Recenze

Liga odvážných lam - Zlatá lama je název prvního dílu úspěšné série o lamích agentech. V prvním díle se zabývají krádeží vzácné sošky Zlaté lamy. Zlatá lama byla vyrobena na zakázku prvního prezidenta Lamí republiky a je symbolem celého lamího národa. Zmizela z Muzea lam. To shodou okolností připomíná slavný francouzský Louvre. Podobnost se slavnou prosklenou pyramidou zdobící hlavní nádvoří Paláce Louvre není čistě náhodná. Spisovatelka použila v textu spoustu výrazů se základem slova lama – například agenti se vozí v autě zvaném lamaborghini, Filip jezdí na Balamské ostrovy...Obě knihy (druhý díl s podtitulem - Lama to zvládne) jsou velmi akční a autorka nešetřila svou bujnou fantazií. Knihy bych doporučila dětem, které mají rády akční filmy a divoké zápletky.
Celou recenzi si můžete přečíst na martinamickova.blog.idnes

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 129×198, 144 stran
Datum vydání: 30. 8. 2021
ISBN: 978-80-271-3140-2

E-kniha

Velikost: 1.58 MB

Novinky