Logo

Knížky pro všechny kluky a holky

Kuchařka pro děti – Bezva recepty krok za krokem

Kuchařka pro děti – Bezva recepty krok za krokem

Už umím vařit jako maminka!

Karmelová Annabel

VAŘENÍ JE HRAČKA! Celá tahle knížka je prošpikovaná krásnými fotkami, úžasnými nápady, triky, podrobnými postupy a hlavně bezva recepty! Už při čtení se ti budou sbíhat sliny. Naučíš se krájet, sekat, šlehat, zdobit, péct a mnoho dalšího jako šéfkuchař. Už žádný recept pro tebe nebude složitý a dokážeš uvařit vynikající jídlo jako od maminky. Více >

Tištěná kniha 297 Kč 349 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze Další informace

O knize

VAŘENÍ JE HRAČKA!
Celá tahle knížka je prošpikovaná krásnými fotkami, úžasnými nápady, triky, podrobnými postupy a hlavně bezva recepty! Už při čtení se ti budou sbíhat sliny. Naučíš se krájet, sekat, šlehat, zdobit, péct a mnoho dalšího jako šéfkuchař. Už žádný recept pro tebe nebude složitý a dokážeš uvařit vynikající jídlo jako od maminky.

Recenze

Kuchařka je naprosto skvělá. Doporučím ji především dětem od 9 let, jak chlapcům, tak i děvčatům, ale také dospělým, kteří chtějí naučit své děti vařit a možná neví, jak na to. Kuchařku ocení i učitelky, které mají s dětmi různé pracovní činnosti a taktéž s nimi vaří a pečou. Najdou zde mnoho inspirací. Velké plus dávám této kuchařce za názvy kuchyňského náčiní, které jsem takto přehledně neviděla. Kniha je plná zajímavých receptů, od nejjednodušších po složitější, nádherných fotografií, díky nimž až zrak přechází a budou se vám sbíhat sliny. Je přehledná, plná nádherných fotografií. Myslím si, že se opravdu povedla. Autorka si s ní dala záležet. Pojďte se inspirovat, prohlížet, či uvařit něco výtečného.
Celá recenze na kritiky.cz

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 216×276, 128 stran
Datum vydání: 8. 10. 2019
ISBN: 978-80-271-2543-2

Novinky