Logo

Knížky pro všechny kluky a holky

Kronika města Mistle End – Gryfova zkouška

Kronika města Mistle End – Gryfova zkouška

Mirow Benedict

Když se Cedrik s otcem nastěhuje do tajemného města Mistle End, zjišťuje, že je jedním z posledních žijících druidů. A je to právě on, kdo může zabránit hrozícímu narušení rovnováhy mezi člověkem, magií a přírodou. Mladičký druid ale ještě není připraven. Naštěstí mu jsou nablízku jeho noví kamarádi Emily a Elliot. Více >

Tištěná kniha 339 Kč 399 Kč - 15 %
E-kniha 305 Kč 339 Kč - 10 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Představu­jeme O autorovi Další informace

O knize

Když se Cedrik s otcem stěhuje do Skotska, nemá ani tušení, jaké síly dřímají v jeho nitru. Své schopnosti nečekaně objeví poté, co jej jedné noci magický strážce Mistle Endu vyzve, aby složil gryfovu zkoušku. Zaskočený Cedrik při ní zjišťuje, že je jedním z posledních žijících druidů na světě. A být druidem znamená zejména zodpovědnost a závazek. Od té chvíle musí rozvíjet své nadání, neboť je to právě on, který může zabránit hrozícímu narušení rovnováhy mezi člověkem, magií a přírodou. Propukne boj, na který však mladičký druid není zatím připraven. Naštěstí mu jsou nablízku kamarádi, sourozenci Emily a Elliot – ona jako bystrý měnlivec, on jako budoucí čarodějnický mistr.

Náhled knihy

Představu­jeme

Vítejte v Mistle Endu! Útočišti i domově čarodějnic, trollů a dalších nadpřirozených a bájných bytostí. Více informací

O autorovi

Mirow Benedict

Benedict Mirow se narodil v roce 1974 v Mnichově. Tento etnolog a režisér již po léta píše a natáčí dokumenty a filmové portréty umělců mezinárodní kulturní scény. Po letech strávených v Africe a ve Vídni nyní Benedict Mirow žije se svou dcerou a dvěma kočkami v Mnichově a věnuje se psaní dětských fantasy románů.

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 145×205, 304 stran
Datum vydání: 26. 2. 2024
ISBN: 978-80-271-5005-2

E-kniha

Velikost: 1.77 MB | 1.77 MB

Novinky