Logo

Knížky pro všechny kluky a holky

Kreslíme zvířata

Kreslíme zvířata

perem a značkovačem

Miller D. L.

Naučte se stínovat, vytvořit kompozici, zvládněte nakreslit peří, kožíšek, vousky, hřívu a chlupy. Podrobný postup kresby rozfázovaný do jednotlivých kroků a praktické tipy vám pomohou dosáhnout úžasných výsledků. Více >

Tištěná kniha 129 Kč 249 Kč - 48 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze Další informace

O knize

Svět zvířat je neobyčejně rozmanitý a fascinující a jako takový nabízí dětem i dospělým nekonečnou inspiraci. V této knize vás autor a ilustrátor D. L. Miller provede různými fázemi kreslení tvarů a výrazů zvířat, abyste dokázali zachytit jejich věrnou podobu. Naučíte se stínovat, vytvořit kompozici, zvládnout perspektivu a také realistické textury, jako je peří, kožíšek, vousky, hříva a chlupy. Podrobný postup kresby rozfázovaný do jednotlivých kroků a praktické tipy vám pomohou dosáhnout úžasných výsledků, ať už jste začátečník či zkušenější kreslíř. Nechte si poradit od mistra, který kreslení zasvětil celý život.
Uvnitř najdete
* kompletní přehled per, značkovačů, papírů, textur a technik
* 26 zvířat k nakreslení
* fotografii s popisem každého zvířete
* podrobný postup, jak zvíře věrně nakreslit

Náhled knihy

Recenze

Nejsem malířka a myslím, že k tomu ani nemám vlohy. Lákalo mě však něco pěkného nakreslit. Našla jsem „návod“. Tím „návodem“ byla kniha ilustrátora D. L. Millera s příhodným názvem Kreslíme zvířata perem a značkovačem. Autor v ní radí, jak nakreslit zvířata a vtisknout jim jejich věrnou podobu. Postup kresby je podle autora rozfázovaný do jednotlivých kroků. Obvykle začíná základním obrysem a poté přidává nejrůznější techniky, pomocí nichž můžete docílit poměrně slušného výsledku. Nejzajímavější byl pro mě výběr zvířat, u nichž je uveden podrobný postup, jak je nakreslit.
Zda se Martině dle návodu povedlo nakreslit zvíře, se můžete přesvědčit na martinamickova.blog.idnes.cz

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 210×275, 128 stran
Datum vydání: 21. 7. 2021
ISBN: 978-80-271-3168-6

Novinky