Logo

Knížky pro všechny kluky a holky

Havířské štěstí

Havířské štěstí

Zlámalová Dražilová Sandra, Hykl Bibi

Broňa a Janek jsou havíři a nejlepší přátelé. Jednoho dne mají dolovat pod samotnou horou Radhošť, která je opředena pověstmi o bájném pokladu. Sice na ně dohlíží ochránci havířů, svatá Barbora a svatý Prokop, ale přihodit se může ledacos. Čeká na vás dobrodružné vyprávění o pokladu a bohatství, o přátelství a lásce. Více >

Tištěná kniha 194 Kč 259 Kč - 25 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize O autorovi Další informace

O knize

Svatá Barbora a svatý Prokop jsou ochránci havířů. Nemine den, aby se ti dva nepohádali. Radegastovi, bohu slunce, s nimi dojde trpělivost a vyšle je do světa lidí, aby se poučili. Jak tohle může dopadnout?
Broňa a Janek, havíři a nejlepší přátelé, mají jednoho dne dolovat pod samotnou horou Radhošť. Ta je opředena pověstmi o bájném pokladu loupežníka Ondráše. Jenže ve stínech chodeb číhá něco hrozivého… Pomůže svatá Barbora havířům uniknout ze spárů zlého šotka Zlotřila včas?

Čeká na vás dobrodružné vyprávění o spletitých chodbách, o pokladu a bohatství, o přátelství a lásce. A možná se svatým Prokopem zjistíte, co takové pravé havířské štěstí vlastně znamená.

O autorovi

Zlámalová Dražilová Sandra

Sandra Dražilová Zlámalová se dětským čtenářům představila v roce 2017, kdy vyšla její pohádková prvotina Kulíškovy neposedné příhody. Vystudovala učitelství jak pro střední, tak pro základní školy, z čehož čerpá i ve své tvorbě. Dříve se věnovala také překládání a tlumočení z německého jazyka. Nyní je především maminkou tří uličníků, takže jsou všechny její příběhy „testované…

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 210×210, 72 stran
Datum vydání: 20. 5. 2024
ISBN: 978-80-271-3872-2

Novinky