Logo

Knížky pro všechny kluky a holky

Drak do kapsy

Drak do kapsy

Clarke Ed

Maminka chce, aby se Mari stala zvěrolékařkou, ale tu zajímají jen zvířátka zkamenělá. To se změní, když najde živého dráčka. Ten objev může změnit nejen její život, ale i vědu. A Mari chce být slavnou vědkyní. Ovšem dráčka nějaký vědecký projekt nezajímá. Možná je to prcek do kapsy, ale má obrovský talent dostat se do maléru. A to jsou s Mari dva. Více >

Tištěná kniha 254 Kč 299 Kč - 15 %
E-kniha 216 Kč 254 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize RecenzePředstavu­jeme O autorovi Další informace

O knize

„Když nejsi běžně žijící zvíře a když nejsi vyhynulý tvor, tak co vlastně jsi?“

Mari Jonesové je sice teprve jedenáct, ale zoufale touží stát se vědkyní. Maminka by chtěla, aby byla zvěrolékařkou, jenže jediná zvířátka, která Mari zajímají, jsou ta zkamenělá. A právě při hledání fosilií najde Mari malého dráčka a ví, že jde o největší objev jejího života. Mohl by změnit celou vědu! Rozhodne se tvorečka důkladně prozkoumat, než ho ukáže světu.

Naneštěstí pro Mari, její okřídlené tajemství nehodlá zůstat skryto. Možná je to prcek do kapsy, ale má obrovský talent dostat se do maléru. A to jsou s Mari dva. Malá vědkyně rychle zjistí, že když jde o přátelství, věda nemusí mít odpověď na všechno. . .

Náhled knihy

Představu­jeme

Mari chce být jednou vědkyní, a když najde malého dráčka, ví, že jde o největší objev jejího života. Více informací

O autorovi

Clarke Ed

Když Ed Clarke právě nepíše knihy pro děti, působí v televizi a filmu jako manažer a producent a pracuje s autory na pořadech pro dospělé diváky. Nedávno se přestěhoval do Východního Sussexu s manželkou a dvěma malými dcerkami, jejichž neustálé žadonění o domácí zvířátko bylo konečně vyslyšeno. I když byly trochu zklamané, že místo draků dostaly jen králíčky.

Další knihy autora

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 129×198, 232 stran
Datum vydání: 15. 9. 2020
ISBN: 978-80-271-2879-2

E-kniha

Velikost: 3.43 MB

Novinky