Logo

Knížky pro všechny kluky a holky

Rockové příběhy pro malé rebely

Rockové příběhy pro malé rebely

Štraub Jiří, Doležalová Tereza

Ptáte se, děti, „Co to je ten rock?“ Je to osvobozující hudba. Představte si ho třeba jako dlouhovlasého, usmívajícího se dědečka, který nedá z ruky elektrickou kytaru. Nebo si ho představte jako sami sebe! Došly jste tam, kde žijí samá zvířátka a s nimi jste prožily krásná dobrodružství. A něktrá z nich se dostala na stránky této knížky... Více >

E-kniha 149 Kč 175 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Další informace

O knize

Ptáte se, děti, „Co to je ten rock?“ Řeknu vám, že rock je osvobozující hudba. Představujte si ho, jak chcete. Třeba jako dlouhovlasého, usmívajícího se dědečka, který nikdy nedá z ruky elektrickou kytaru.  Nebo se vám vybaví někdo stejně starý jako vy, kdo miluje písničky. Nebo si nejlépe představte rock jako sami sebe!
Vyšly jste na dlouhou pouť objevovat svět a zpívat mu o tom, co máte rády i o tom, co vás trápí. Představte si, že jste došly někam, kde žijí jenom samá zvířátka a ta si zamilovala vás i vaše písničky. Prožily jste s těmi zvířátky mnoho dobrodružství a některá z nich skončila na stránkách této knihy. Při její četbě třeba přijdete na nějaké úžasné věci. A až se tak stane, klidně je vykřičte do světa. To se přeci na každého rebela sluší a patří….
 

Náhled knihy

Další informace

E-kniha

Velikost: 5.35 MB | 7.10 MB | 4.77 MB

Novinky